Звільнений тренер "Мілана" помстився колишньому клубу перемогою на чолі "Ювентуса"

Поділитися
Звільнений тренер "Мілана" помстився колишньому клубу перемогою на чолі "Ювентуса" "Ювентус" без проблем обіграв "Мілан" © gazzetta.it
Переможний хід міланської команди було зупинено беззмінним лідером Серії А. У команда Філіппо Індзагі не було шансів на успіх.

Звільнений на початку 2014 року тренер "Мілана" Массімо Алегрі помстився колишньому клубу перемогою на чолі "Ювентуса". Туринці на заповненому "Сан-Сіро" обіграли міланців 1:0.

Таким чином, "Мілан" перервав серію з двох перемог на старті чемпіонату. Поки що підопічні Філіппо Індзагі знаходяться на третьому місці, проте як мінімум три команди можуть випередити їх за результатами матчів 21 вересня.

Додамо, що Аллегрі очолив "Ювентус" після того, як його несподівано покинув Антоніо Конте.

"Мілан" з перших хвилин зустрічі потрапив під "каток" туринців. Ще до перерви "Юве" міг як мінімум кілька разів відкривати рахунок. "Мілан" рятував і воротар Крістіан Абб'яті, і навіть штанга воріт. У свою чергу візаві міланського воротаря оДжанлуиджи Буффон теж не дав рахунку змінитися, коли з вигідної позиції пробивав японець Хонда.

Читайте також: "Манчестер Юнайтед" перервав серію невдач, відірвавшись на новачку Прем'єр-ліги

І все-таки "Стара синьйора" дотиснула "червоно-чорних" у другому таймі, що в цілому стало логічним завершенням домінування гостей. Карлос Тевес скористався обыгрышем Поля Погба і точно пробив метрів з 12-ти. Під кінець зустрічі Індзагі випустив на поле зоряного новачка Фернандо Торреса, але йому не вдалося взяти на себе роль рятівника.

Мілан - Ювентус- 0:1 (0:0)

Гол: Тевес, 71.

"Мілан": Абб'яті, Абате, Рамі, Сапата, Де Шильо, Полі (Фернандо Торрес, 76), Де Йонг, Мунтарі, Хонда (Пацціні, 83), Менез, Ель-Шаараві (Бонавентура, 67).

"Ювентус" (Турин): Буффон, Касерес (Огбонна, 35), Бонуччі, К'єлліні, Ліхтштайнер (Ромулу, 83), Маркізіо, Погба, Перейра (Відаль, 76), Асамоа, Льоренте, Тевес.

Попередження: Маркізіо, 42. Огбонна, 63. Фернандо Торрес, 90+1. Асамоа, 90+1.

Суддя: Ріццолі.

20 вересня. Мілан. Стадіон "Сан-Сіро".

Примітно, що після поєдинку Массімо Аллегрі зізнався, що перемога над колишнім клубом навряд чи була помстою. За його словами, він повністю зосереджений на роботі в "Юве", а в "Мілані" провів пам'ятні дні своєї кар'єри. Головне ж для вболівальників "Старої синьйори" полягає в тому, що Аллегрі впевнений в тому, що його команда буде прогресувати і далі.

"Ювентус" впевнено очолює турнірну таблицю після трьох турів чемпіонату. Втім, "Рома" може завершити цей же відрізок з такими ж показниками: для цього команді, яка розгромила московський ЦСКА 5:1 першому турі Ліги Чемпіонів, слід обіграти 21 вересня "Кальярі". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі