Зозуля йде з "Дніпра"

Поділитися
Зозуля йде з "Дніпра" Зозуля продовжить кар'єру за кордоном © ua-football.com
Форвард попрощався з уболівальниками, але поки не став називати своє нове місце роботи.

Роман Зозуля залишає "Дніпро". Форвард попрощався з уболівальниками після матчу 1-го туру Прем'єр-ліги "Дніпро" - "Волинь" і прокоментував свій відхід.

"Йду з команди. Поки не буду казати, куди, але в найближчі дні все дізнаєтеся. Тут моя історія закінчилася, я йду на якийсь період, але повернуся, це 100 відсотків. Повернуся в "Дніпро", щоб закінчувати кар'єру, або якщо у мене не піде там. Для мене це рідна команда, в душі я дніпрянин. Це дуже важко. У житті я однолюб. Мені важко було з "Динамо" йти, а зараз в чотири рази важче.

Ще вчора я не хотів нікуди йти, хоч були пропозиції. Але вчора поговорив з президентом клубу, і ми вирішили, що мені потрібно йти", - сказав Зозуля в коментарі "Профутбол".

За неофіційною інформацією, новим клубом Зозулі стане іспанський "Бетіс". Раніше, нагадаємо, нападник заявляв, що дискваліфікація заважає йому перейти в грецький АЕК.

За п'ять сезонів у "Дніпрі" 26-річний форвард провів в загальній складності 153 матчі, відзначившись 39 голами і 33 асистами.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі