Зозуля має намір залишитися в іспанському "Альбасете"

Поділитися
Зозуля має намір залишитися в іспанському "Альбасете" Зозуля виступає за "Альбасете" з минулого літа © twitter.com
Українця все влаштовує в клубі.

Український екс-нападник київського "Динамо" і дніпровського "Дніпра" Роман Зозуля повідомив про те, що хотів би продовжити виступати в іспанському "Альбасете" і в наступному сезоні. В команду Сегунди 28-річний футболіст перебрався минулого літа, підписав однорічний контракт, який закінчується вже в найближчі місяці.

"Я хочу залишитися в "Альбасете", тому що бачу, як до мене ставляться вболівальники. Також це чудове місто. Втім, зараз я зосереджений на матчах, це дуже важливо для мене і команди. На інші теми ми поговоримо по завершенні сезону.

Після двомісячної відсутності було важко повертатися на поле, але тепер я вже в порядку, не відчуваю ніякого дискомфорту і працюю в хорошому темпі", - наводить слова Зозулі Albacetebalompie.es.

Нагадаємо, в "Альбасете" Зозуля перейшов влітку минулого року на правах вільного агента. З тих пір 28-річний форвард виходив на поле у 27 поєдинках Сегунди, в яких забив 8 голів і віддав 3 результативні передачі.

За три тури до фінішу "Альбасете" займає 14-е місце в другому іспанському дивізіоні і випереджає зону вильоту на 5 очок.

Останнім клубом Зозулі до переходу в "Альбасете" був "Бетіс". Контракт українця діяв до літа 2019 року, проте керівництво клубу розірвало його, тому футболіст дістався "Альбасете" безкоштовно.

Раніше повідомлялося, що Роман Зозуля може продовжити кар'єру в клубі іспанської Прімери.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі