"Зоря" здивувала Україну і завдала поразку "Шахтарю" вперше за 21 рік

Поділитися
"Зоря" здивувала Україну і завдала поразку "Шахтарю" вперше за 21 рік "Зоря" в черговий раз здивувала футбольну Україну, обігравши "Шахтар" © Іво Ілічевич
Головний тренер луганської команди Юрій Вернидуб обіцяв, що його підопічні всупереч розмовам постараються відібратися очки у гранда. У підсумку, вийшло завдати поразку "гірникам".

Луганська "Зоря" здивувала Україну і перервав 6-матчеву переможну серію "Шахтаря": у виїзній зустрічі підопічні Юрія Вернидуба виявилися сильнішими команди Мірчі Луческу - 1:0.

Гості відзначилися на 42-й хвилині після неймовірної помилки бразильця Фреда і невпевненої гри голкіпера Антона Каніболоцького. За час, що залишився "Шахтар" так і не зумів довести, що він заслуговує хоча б на нічию в провальному поєдинку і у підсумку програв.

Таким чином, луганчани зуміли у другій грі поспіль здобути успішний результат у зустрічах з українськими грандами. Нагадаємо, в 6-му турі "Зоря" зіграла внічию 2:2 з "Динамо".

Нагадаємо, напередодні в одному з інтерв'ю Юрій Вернидуб пообіцяв, що його команда зробить все можливе, щоб всупереч всяким домислів відібрати очки у географічних сусідів.

Додамо також, що 21 вересня день народження відзначає президент "Шахтаря" Рінат Ахметов.

В останній раз луганчани обігравали "гірників" у сезоні-1992/93. Тоді "Зоря" двічі здолала суперника.

Шахтар - Зоря - 0:1 (0:1)

Гол: Малишев, 42.

"Шахтар" (Донецьк):Каніболоцький, Кривцов (Ракицький, 10), Срна, Ордець, Ст. Шевчук, Степаненко, Дуглас Коста, Бернард (Тайсон, 55), Фред (Алекс, 46), Гладкий, Луїс Адріану.

"Зоря" (Луганськ): Шевченка, Пилявський, Гнатович, Малишев, Ст. Вернидуб, Каменюка (Ярмаш, 82), Сегбефия, Малиновський (Ліпартія, 67), Караваєв, Любеновіч, Будковський.

Покарання: Малишев, 34. Срна, 37. Будковський, 66. Ракицький, 89. Сегбефия, 90 (попередження).

Судді: Мосейчук (Чернівці), Чертоляс (Херсон), Скрипка (Кіровоград).

21 вересня. Київ. НТК імені Баннікова.

Після невдачі з "Зорею" донеччани можуть втратити лідерство в чемпіонаті. Для цього "Дніпру" необхідно обіграти дебютанта Прем'єр-ліги "Олімпік" 22 вересня.

Нагадаємо, 17 вересня в першому турі групового турніру Ліги Чемпіонів "Шахтар" зіграв внічию 0:0 на выызде з іспанським "Атлетиком". !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі