"Зоря" вперше в історії вийшла у фінал Кубка України

Поділитися
"Зоря" вперше в історії вийшла у фінал Кубка України "Зоря" не пустила "Дніпро" у фінал © ФК Зоря
Луганчани на останніх секундах вирвали у "Дніпра" путівку у фінал турніру.

"Зоря" стала першим фіналістом Кубка України з футболу. Після мінімальної поразки в Дніпропетровську у півфінальному матчі луганчани обіграли "Дніпро" з рахунком 2:0.

"Зоря" відкрила рахунок у матчі вже на 8-й хвилині - Сваток не зумів як слід зупинити м'яч після прострілу і подарував його Ліпартії, який точно пробив з гострого кута. Збільшити свою перевагу "Зоря" могла на початку другого тайму - Будківський опинився один перед воротами, але влучив у штангу.

Ближче до кінця матчу команди обмінялися моментами, які не реалізували Безус і той же Будківський. А коли здавалося, що гра перейде в овертайм, "Зоря" забила другий, переможний для себе, м'яч. Тотовицький красивим ударом зі штрафного перекинув м'яч через стінку.

Додамо, що після фінального свистка гравці "Дніпра" завелися і почали з'ясовувати стосунки з суперниками і арбітром. На поле вибіг навіть дискваліфікований на цю гру Зозуля.

"Зоря" - "Дніпро" - 2:0 (перший матч - 0:1)
Голи: Ліпартія, 8, Тотовицький, 90+5

"Зоря": Н. Шевченко, Опанасенко, Сіваков, Форстер, Каменюка, Чайковський, Гордієнко, Караваєв (Сухоцький, 78), Ліпартія (Тотовицький, 50), Петряк (Гречишкін, 81), Будківський

"Дніпро": Лаштувка, Федецький, Сваток, Гуйє, Андерсон, Політило (Безус, 36), Шахов, Лучкевич (Кобахідзе, 88), Ротань, Руїс (Гама, 60), Матеус

Попередження: Опанасенко, Сіваков - Шахов, Лаштувка, Безус

Таким чином, "Зоря" вперше у своїй історії зіграє у фіналі Кубка України, який відбудеться 21 травня у Львові. DT.UA проведе онлайн-трансляцію фінала Кубка України - матчу "Зоря" - "Шахтар".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі