"Зоря" в п'ятий раз поспіль обіграла "Дніпро"

Поділитися
"Зоря" в п'ятий раз поспіль обіграла "Дніпро" Бойко тричі діставав м'яч з сітки © ФК Днепр
Підопічні Юрія Вернидуба розгромили дніпропетровців на виїзді.

У центральному матчі восьмого туру української Прем'єр-ліги "Дніпро" приймав "Зорю". Дніпропетровці не перемагали луганчан з 2012 року і продовжили цю серію.

Рахунок в матчі був відкритий вже на третій хвилині. Гордієнко отримав передачу з глибини, вийшов на ворота і перекинув Бойка. "Дніпро" не встиг отямитися, як пропустив ще раз. Провал в обороні обернувся для дніпропетровців голом Караваєва. Крапку в матчі вже на 85-й хвилині поставив Ліпартія, який з центру штрафного майданчика замкнув передачу з флангу.

"Дніпро" - "Зоря" - 0:3
Голи: Гордієнко, 8, Караваєв, 15, Ліпартія, 85

"Дніпро": Бойко, Томечак, Гуйє, Чеберячко, Піко (Лучкевич, 72), Ротань, Федорчук (Безус, 46), Руїс (Гама, 38), Данило, Матеус, Селезньов.

"Зоря": Левченко, Опанасенко, Чечер, Пилявський, Каменюка (Ліпартія, 65), Гречишкін, Гордієнко, Караваєв, Малиновський (Любеновіч, 46), Петряк, Будківський (Тотовицький, 72).

Ця перемога стала для "Зорі" п'ятою поспіль над "Дніпром" і шостою в останніх семи матчах. Причому у чотирьох з цих семи зустрічей луганчани забивали у ворота дніпропетровців по три голи.

Взявши три очки в Дніпропетровську, "Зоря" вийшла на чисте третє місце в Прем'єр-лізі. Підопічні Юрія Вернидуба на одне очко випереджають "Дніпро", "Ворсклу" і "Волинь".

Читайте також: "Дніпро" - "Зоря": огляд матчу

У наступному турі, який відбудеться через тиждень, "Зоря" прийме "Олександрію", а "Дніпро" на виїзді зіграє з "Металістом".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі