"Зоря" підписала захисника "Ворскли"

Поділитися
"Зоря" підписала захисника "Ворскли" Ткачук замінить Пилявського в "Зорі" © ФК Ворскла
Луганчани знайшли заміну Андрію Пилявському.

Захисник Євген Ткачук підписав контракт з луганською "Зорею". Про це повідомив агент 24-річного футболіста Вадим Шаблій. "Зоря" спостерігала за грою Ткачука на зборах і прийняла рішення укласти з ним контракт.

"Спадкоємця Пилявського для "Зорі" знайшли швидко і легко. У Жені Ткачука є всі якості, щоб стати новим стовпом оборони луганчан. Він молодий, але вже достатньо досвідчений, сильний у грі головою, сильний в єдиноборствах", - написав Шаблій на своїй сторінці в Facebook.

Минулим клубом Ткачука була полтавська "Ворскла", за яку гравець дебютував в українській Прем'єр-лізі в 2010-му році. Варто відзначити, що новачок повинен стати заміною Андрію Пилявському - полтавці продали футболіста збірної України в казанський "Рубін".

Варто відзначити, що Шаблій також повідомив про повернення в Україну півзахисника Дениса Дедечка. 28-річний гравець на правах вільного агента залишив казахстанську "Астану" і уклав угоду з "Олександрією" до кінця сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі