"Зоря" підписала голкіпера "Олімпіка" Махарадзе

Поділитися
"Зоря" підписала голкіпера "Олімпіка" Махарадзе Махарадзе - гравець "Зорі" © ФК Олімпік
Луганський клуб підсилив воротарську позицію.

Грузинський голкіпер Заурі Махарадзе перейшов з донецького "Олімпіка" в "Зорю", повідомляє офіційний сайт луганського клубу. Фінансові деталі угоди не повідомляються. З 25-річним голкіпером укладено договір строком на три роки, а перехід відбувся на правах вільного агента, адже контракт Махарадзе з "Олімпіком" підійшов до кінця поточного місяця.

У "Зорі" Заурі Махарадзе буде виступати в якості легіонера. Воротар взяв грузинський паспорт і незабаром може дебютувати в збірній Грузії.

Заурі є вихованцем "Олімпіка", в академію якого потрапив у 12-річному віці. За першу команду він дебютував у 17 років, після чого допоміг "олімпійцям" завоювати путівку в Першу лігу, а потім і в Прем'єр-лігу та Лігу Європи.

У минулому сезоні Махарадзе в Прем'єр-лізі провів в "Олімпіку" 26 матчів, в яких пропустив 33 голи, а також відзначився дев'ятьма "сухими" іграми. Всього ж в рамках чемпіонату України на рахунку новачка "Зорі" 82 матчі і 122 пропущених м'ячі.

Нагадаємо, "Зоря" за підсумками сезону УПЛ посіла четверте місце і виступить в кваліфікації Ліги Європи, а "Олімпік" фінішував на дев'ятому місці в турнірній таблиці.

Раніше повідомлялося про те, що воротар "Зорі" Лунін може перейти в "Ліверпуль".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі