"Зоря" не хоче проводити матч з "Динамо" за друге місце в УПЛ і путівку в Лігу чемпіонів

Поділитися
"Зоря" не хоче проводити матч з "Динамо" за друге місце в УПЛ і путівку в Лігу чемпіонів Кабаєв вважає, що "Зоря" здобула путівку в ЛЧ © ФК Зоря
Таку думку висловив футболіст луганського клубу.

Нападник луганської "Зорі" Владислав Кабаєв заявив, що не бачить сенсу в проведенні додаткового матчу з київським "Динамо" за срібло УПЛ і путівку в Лігу чемпіонів.

Наразі команди мають однакову кількість очок, але луганчани йдуть другими за рахунок додаткових показників.

"Не хочу образити "Динамо" своєю відповіддю, але скажу чесно. Ні, не потрібно. Ми зіграли 23 тури. Ми на другому місці зараз. У кожного була можливість зайняти друге місце. Чому ми повинні його віддавати, граючи додатковий матч.

Ми на другому місці. У 23 турі у нас був "Шахтар", а у "Динамо" була "Десна". Ми добилися результату і перемогли "гірників". Ми хотіли в Лігу Чемпіонів і, думаю, своєю грою і результатами, заслужили право перебувати на другому місці. Ми боролися, отримували травми та заслужили друге місце", - цитує Кабаєва прес-служба "Зорі".

Чемпіонат України був зупинений через пандемію коронавірусу. Сезон може бути завершений достроково, якщо рівень захворюваності не піде на спад, а карантин завершити в найближчі місяці не вийде.

Раніше повідомлялося про те, що в УПЛ підготували календар на випадок відновлення сезону.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі