"Зоря" на рік орендувала півзахисника "Шахтаря"

Поділитися
"Зоря" на рік орендувала півзахисника "Шахтаря" Гречишкін знову йде в оренду © ФК Шахтер
Дмитро Гречишкін у наступному сезоні допоможе луганському клубу.

"Зоря" на рік уклала орендну угоду з 23-річним півзахисником Дмитром Гречишкіним, який належить "Шахтарю". Гравець вже взяв участь у контрольному матчі луганчан проти "Олександрії" (2:1).

До цього Гречишкін виступав за "Шахтар", "Іллічівець", а минулий сезон відіграв у складі "Чорноморця". Гравець провів у футболці одеського клубу 22 матчі.

Раніше луганський клуб залучив у свої ряди білоруського захисника Михайла Сивакова, а також півзахисника Кирила Дорошенка з "Олімпіка". Головний тренер команди Юрій Вернидуб в інтерв'ю "Спорт-Експрес в Україні" зазначив, що команді потрібен ще як мінімум форвард: "Сподіваюся, поповнення у "Зорі" ще буде - як у захисті, так і в середній лінії. Але більше всього хотілося б посилитися нападаючим - не можна розраховувати на одного лише Будківського протягом всієї турнірної дистанції".

Додамо, що "Зоря", яка зіграє в Лізі Європи, поки що не знає, де буде проводити свої єврокубкові матчі. "Це залежить не від "Зорі". Прийняття рішення суто за УЄФА. Поки що клуби подали у Федерацію Футболу України, а вона, у свою чергу, в УЄФА стадіони, де вболівальники могли б побачити команди в Лізі Європи. Це Запоріжжя, Київ, Дніпропетровськ, Полтава", - сказав генеральний директор клубу Сергій Рафаїлов. Жеребкування третього кваліфікаційного раунду ЛЄ, з якого стартують луганчани, відбудеться 17 липня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі