"Зоря" може проводити матчі Ліги Європи в Запоріжжі - Рафаїлов

Поділитися
"Зоря" може проводити матчі Ліги Європи в Запоріжжі - Рафаїлов На "Славутич-Арені" вже є турнікети та інтернет © stadiums.at.ua
"Славутич-Арена" практично виконала необхідні вимоги.

Генеральний директор луганської "Зорі" Сергій Рафаїлов прокоментував можливість проведення матчів Ліги Європи на "Славутич-Арені" у Запоріжжі.

"Вимоги УЄФА до арен, де передбачається проведення єврокубкових матчів, кожен рік удосконалюються і посилюються. Дуже багато зроблено на "Славутич-Арені" на сьогоднішній день керівниками міста та стадіону. Встановлені турнікети, проведено ремонт освітлення, заведена потужна лінія інтернету.

Але є і недоліки, які потрібно усувати. Все це можна виправити. Цього хочуть і керівники міста. Ми теж знаємо, якою повинна бути арена для єврокубків і допоможемо їм. А що треба, зроблять безпосередньо вони, так як є власниками арени.

Поки що "Славутич-Арена" знаходиться в числі кандидатів на проведення матчів Ліги Європи. Але хочу зауважити, що нам спочатку туди треба вийти. Будемо боротися за потрапляння в груповий етап", - заявив Рафаїлов.

Варто відзначити, що "Зоря" проводить єврокубкові поєдинки у Львові, однак базується команда саме в Запоріжжі.

Раніше повідомлялося про те, що "Зоря" підписала французького нападника.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі