"Зоря" - "Легія": поляки є фаворитами на вихід у груповий етап Ліги Європи

Поділитися
"Зоря" - "Легія": поляки є фаворитами на вихід у груповий етап Ліги Європи Малиновський і компанія спробую пройти "Легію" © ФК Зоря
Букмекери віддають перевагу луганському клубу тільки в домашній зустрічі.

Луганська "Зоря" завтра, 20 серпня, проведе перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи проти польської "Легії". Поєдинок відбудеться у Києві на стадіоні "Динамо".

Букмекери в завтрашньому матчі віддають перевагу "Зорі". Коефіцієнт на перемогу луганського клубу - 2,30, на нічию - 3,30, а на перемогу "Легії" - 3,00. У той же час фаворитом на вихід у наступний етап за сумою двох зустрічей є польський клуб: 1,65 - на те, що в груповому етапі Ліги Європи гратиме "Легія", 2,20 - на те, що там опиниться "Зоря".

Перед матчем головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб підкреслив, що команда готова продовжити переможну серію: "Настрій хороший, цьому підтвердження - наші останні ігри. Ми обіграли "Чорноморець", "Олімпік", "Шарлеруа". Я впевнений у своїх хлопцях і чекаю від них хорошої гри. Вони останніми матчами підняли планку дуже високо, сподіваюся продовжать радувати вболівальників своєю грою".

Нагадаємо, в третьому раунді кваліфікації Ліги Європи луганчани пройшли "Шарлеруа" (5:0 за сумою двох зустрічей). "Легія" залишила за бортом турніру албанський "Кукесі": в першому матчі албанцям було присуджено технічну поразку 0:3 через поведінку вболівальників, а у матчі-відповіді поляки виграли з рахунком 1:0.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі