"Зоря" - "Легія": анонс, де дивитися матч 20 серпня

Поділитися
"Зоря" - "Легія": анонс, де дивитися матч 20 серпня "Зоря" підходить до матчу в гарному настрої © ФК Зоря
Український клуб спробує пробитися в груповий етап Ліги Європи.

20 серпня в 20.00 "Зоря" і "Легія" проведуть перший матч раунду плей-офф кваліфікації Ліги Європи. Зустріч пройде у Києві на стадіоні "Динамо".

"Зоря" до цього матчу підходить у відмінному настрої. Луганчани виграли три матчі поспіль, і після останньої перемоги в чемпіонаті України піднялися на другу сходинку. Також варто відзначити, що в цьому сезоні "Зоря" провела 6 з 7 матчів без пропущених м'ячів.

Ось і головний тренер "Зорі" Юрій Вернидуб підкреслив, що команда підходить до матчу в гарному настрої: "Настрій хороший, підтвердження цьому - наші останні ігри. Ми обіграли "Чорноморець", "Олімпік", "Шарлеруа". Я впевнений у своїх хлопцях і чекаю від них хорошої гри. Вони останніми матчами підняли планку дуже високо, сподіваюся продовжать радувати вболівальників своєю грою".

"Легія", яка є 12-кратним чемпіоном Польщі, таким же успішним відрізком похвалитися не може. В останніх двох турах чемпіонату Польщі команда взяла лише одне очко. А головний тренер "Легії" Хеннінг Берг перед матчем зазначив, що "Зоря" - дуже сильний суперник, а тому і нічия буде хорошим результатом: "Можливо, ми зіграємо фантастично, а, може, просто добре. Якщо виграємо, то буде відмінно. Нічия - теж непогано"

Нагадаємо, "Зоря" у третьому кваліфікаційному раунді впевнено пройшла бельгійський "Шарлеруа" (5:0 за сумою двох зустрічей). "Легії" на цій стадії протистояв албанський Кукеси". У першій грі албанцям через поведінку уболівальників було зараховано технічну поразку 0:3, а другий матч завершився перемогою "Легії" - 1:0.

З польськими клубами "Зоря" раніше не зустрічалася, а ось "Легія" проти українців грала шість разів: 3 перемоги, 1 нічия і 2 поразки.

"Зорі" в цьому матчі не допоможуть Кирило Дорошенко, Андрій Тотовицький і Андрій Пилявський. У "Легії" під питанням участь в матчі ключового півзахисника Ондржея Дуди.

"Зоря" - "Легія"

Четвер, 20 серпня, Київ, стадіон "Динамо" ім. Валерія Лобановського, 20.00

Пряма трансляція - на телеканалі "Футбол 2"

Орієнтовні склади

"Зоря": Шевченко, Опанасенко, Гордієнко, Сіваков, Каменюка, Чайковський, Любеновіч, Караваєв, Малиновський, Хомченовський, Будківський.

"Легія": Куцяк, Брож, Жезничак, Паздан, Бжискі, Фурман, Йодловєц, Гільєрме, Дуда, Кухарчик, Ніколіч.

Арбітр - Тасос Сидиропулос (Греція)

Букмекери в завтрашньому матчі віддають перевагу "Зорі". Коефіцієнт на перемогу луганського клубу - 2,30, на нічию - 3,30, а на перемогу "Легії" - 3,00.

Перед матчем, нагадаємо, українські і польські вболівальники влаштували масові бійки у Києві та Львові. На стадіоні очікується близько 500 фанатів "Легії".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі