"Зоря" – "Десна" 2:1: огляд матчу, відео голів

Поділитися
"Зоря" – "Десна" 2:1: огляд матчу, відео голів "Зоря" вирвала перемогу у "Десни" © ФК Зоря
В Запоріжжі зустрілися команди з верхньої частини турнірної таблиці.

Сьогодні, 19 жовтня, на запорізькій "Славутич-Арені" в рамках 11-го туру української Прем'єр-ліги зіграли луганська "Зоря" та чернігівська "Десна".

У Запоріжжі відбудеться один із центральних матчів чергового туру УПЛ. Обидві команди показують хороший футбол у нинішньому сезоні і вже зрозуміло, що будуть боротися за медалі чемпіонату.

"Десна" взагалі є одним з відкриттів УПЛ. Підопічні Рябоконя ділять друге місце з "Динамо", а відстають лише від лідера "Шахтаря". Не варто забувати, що і очну зустріч проти киян "Десна" на виїзді виграла.

"Зоря" все ще перебудовується під керівництвом Скрипника і поки йде на п'ятому місці в таблиці, проте відрив від другого місця не так вже й великий, а в разі успіху в сьогоднішній грі можна і скоротити відставання від "Десни" до одного пункту.

Букмекери вважають фаворитом в поєдинку команду Віктора Скрипника. Аналітики дають на перемогу "Зорі" коефіцієнт 2,11. У той же час шанси на успіх "Десни" оцінюються коефіцієнтом 3,6, а нічия – 3,3.

"Зоря" – "Десна" - 2:1

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі