"Зоря" буде проводити матчі Ліги Європи на стадіоні "Динамо" - ЗМІ

Поділитися
"Зоря" буде проводити матчі Ліги Європи на стадіоні "Динамо" - ЗМІ Стадіон "Динамо" прийме "Зорю" © ФФУ
Президент ФФУ Андрій Павелко провів переговори з УЄФА щодо українських арен, на яких можна проводити матчі єврокубків.

Луганська "Зоря" планує проводити матчі Ліги Європи на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Як стало відомо football.ua, під час зустрічі представників ФФУ на чолі з Андрієм Павелком з керівником департаменту стадіонів та безпеки УЄФА Марком Тіммером найменше претензій у європейського футбольного союзу виявилося саме до стадіону київського клубу.

Також УЄФА підтвердив акредитацію "Олімпійського" та "Арени Львів", а для матчів молодіжної, юнацьких і жіночих збірних України сертифіковані стадіони в Сумах, Черкасах, Львові та Києві.

Зазначимо, що українська делегація в надії на те, що УЄФА дозволить проводити міжнародні матчі не тільки в Києві та Львові надала європейській організації необхідні гарантії та документи. Однак, за інформацією football.ua, поки ні Дніпропетровськ, ні Полтава остаточного "так" від УЄФА не отримали. Зокрема, "Дніпро" ще не виконав необхідних вимог, але все в руках керівництва клубу. Нагадаємо, Раніше Григорій Суркіс заявив, що Дніпропетровськ вже допущений УЄФА, але з необхідністю мати план "Б".

Читайте також: На "Арені Львів" навколо поля встановлені металеві решітки

Додамо, що найближча гра "Дніпра" в єврокубках у будь-якому випадку відбудеться без глядачів. Дніпропетровці покарані за витівки вболівальників клубу в минулому сезоні.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі