Знаменитий іспанський нападник Рауль завершив кар'єру

Поділитися
Знаменитий іспанський нападник Рауль завершив кар'єру Рауль завершив кар'єру в США © twitter.com/NYCosmos
Форвард провів останній матч в США, завоювавши свій 22-й титул.

Екс-нападаючий збірної Іспанії і мадридського "Реала" Рауль завершив кар'єру. Знаменитий футболіст провів останній матч у футболці "Нью-Йорк Космос".

38-річний нападник допоміг своїй команді завоювати чемпіонство в Північноамериканській футбольній лізі (NASL). У фінальному матчі плей-офф "Нью-Йорк" обіграв "Оттаву Ф'юрі" з рахунком 3:2, а Рауль відзначився гольовою передачею. Цей титул став для іспанського нападника 22-м за 21 сезон, проведений у футболі.

"Незважаючи на те, що я завершив кар'єру футболіста, планую і далі отримувати задоволення від футболу. Моє майбутнє в "Реалі"? Мадрид - мій дім. Але поки конкретики немає", - зазначив Рауль.

Читайте також: Катарський клуб офіційно представив в якості новачка легенду "Барселони"

Рауль більшу частину кар'єри провів у мадридському "Реалі", за який виступав протягом 16 років. У складі "Реала" нападник шість разів ставав чемпіоном Іспанії і тричі виграв Лігу Чемпіонів. Потім форвард також грав за німецький "Шальке" і катарський "Аль-Садд". За "Нью-Йорк" Рауль виступав з 2014 року і забив 9 м'ячів. Також на його рахунку 102 матчи і 44 голи у футболці збірної Іспанії.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі