Зірки футболу зробили прогноз на фінал Ліги чемпіонів

Поділитися
Зірки футболу зробили прогноз на фінал Ліги чемпіонів Деку ставить на "Барселону" © UEFA
Зідан вірить у "Ювентус", Лаудруп захоплюється Мессі, а Бекенбауер чекає наполегливої боротьби.

У фіналі Ліги чемпіонів, який відбудеться на "Олімпіаштадіоні" в Берліні, зіграють "Ювентус" і "Барселона". Легендарні гравці і тренери, які раніше перемагали в найпрестижнішому клубному турнірі, зробили свої прогнози на цей поєдинок, повідомляє UEFA.com.

Зінедін Зідан, "Реал" (2002)
Усі вважають "Барселону" фаворитом, але, знаєте, ніколи не варто недооцінювати італійські команди. Ще один знаменний факт про це фіналі: переможець - "Барселона" або "Ювентус" - оформить "золотий хет-трик". А я, звичайно, буду вболівати за "Ювентус".

Марко ван Бастен, "Мілан" (1989 і 1990)
Вважаю, що за підсумками додаткового часу буде нічия 2:2, а потім "Юве" переможе по пенальті. І я ставлю на туринців не тільки тому, що відчуваю себе наполовину італійцем!

Фабіо Капелло, в якості тренера "Мілана" (1994)
У фіналі Ліги чемпіонів шанси 50 на 50. Шанси "Ювентуса" - в дуже хорошій грі в захисті, навіть за умови, що не зможе зіграти Бардзальї. "Барселона" більш технічна, вона сильніша, але вона повинна побоюватися контратак "Ювентуса".

Рональд Куман, ПСВ (1988) і "Барселона" (1992)
"Барса" часто мала проблеми в поєдинках з італійськими клубами. У 1994 році я виступав в "команді мрії" під керівництвом Йохана Кройффа. У той час ми були дуже сильні, але в афінському фіналі крупно поступилися "Мілану" - 0:4. "Барселоні" досі не так вже просто грати проти представників серії А, які діють компактно і агресивно в обороні. "Ювентус" цінує вміння захищатися як ніхто інший. Але якщо "Юве" дасть супернику вільний простір, то відразу ж буде покараний за це.

Марчелло Ліппі, в якості тренера "Ювентуса" (1996)
Я не дуже хороший прогнозист, але скажу, що шанси "Юве" приблизно один до трьох, і це не так уже і погано. Занадто багато збігів, і все повинно закінчитися добре.

Вітор Байя, "Порту" (2004)
Якщо Массіміліано Аллегрі зіграє в три центральних захисники, "Барселона" їх знищить.

Деку, "Порту" (2004) і "Барселона" (2006)
"Барселона" виграє з рахунком 2:0. "Юве" буде оборонятися всі 90 хвилин. "Барсі" треба тримати м'яч якомога довше і побоюватися контратак. Якщо каталонці зіграють у свою силу, вони переможуть.

Мікаель Лаудруп, "Барселона" (1992)
Фаворитом вважаю "Барселону", у якої більше ресурсів. Мессі просто немає рівних, але навіть якщо "Ювентус" зможе його зупинити, Неймар і Суарес будуть готові вирішити долю фіналу. Стримати всіх трьох протягом 90 хвилин - практично неможливе завдання.

Кафу, "Мілан" (2007)
Складно сказати, як все закінчиться, але коли грає "Ювентус", то трапитися може все що завгодно. І все ж я думаю, що "Барселона" зможе зломити італійців. Результат буде такий - 3:1 на користь "Барселони".

Роберт Просінечкі, "Црвена Звезда" (1991)
У "Ювентуса" є шанси, але давайте будемо відверті - за "Барселону" грає найкращий футболіст, який коли-небудь ходив по землі. Коли бачиш Мессі у справі, то розумієш, що нічого подібного раніше не було. І цілком очевидно, що і в майбутньому рівних йому не буде.

Франц Бекенбауер, "Баварія" (1974, 1975, 1976)
Завдяки Мессі у "Барселони" є перевага. Вважаю, каталонці переможуть у впертій боротьбі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі