Зінченко вибачився за видалення перед командою і вболівальниками "Манчестер Сіті"

Поділитися
Зінченко вибачився за видалення перед командою і вболівальниками "Манчестер Сіті" Зінченко був вилучений за півгодини до кінця матчу © Sky Sports
Українець був видалений вперше в кар'єрі.

Український футболіст "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко вибачився перед командою і вболівальниками за видалення в матчі з "Тоттенхемом" (0:2).

"Я хотів би вибачитися перед командою і всіма уболівальниками "Ман Сіті". Без сумніву, вся вина на мене. Це буде дуже хороший урок. Єдине, я можу обіцяти, що буду працювати старанніше, ніж коли-небудь раніше", – написав Зінченко на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, на 42-й хвилині матчу проти "Тоттенхема" Зінченко отримав першу жовту за неспортивну поведінку, а на 61-й хвилині за фол арбітр видалив українця. Команда Гвардіоли після видалення Зінченка пропустила двічі і поступилася 0:2.

Зінченко в поточному сезоні зіграв 15 матчів, забивши один гол. Зазначимо, що частину поєдинків українець пропустив через травму коліна.

Раніше повідомлялося про те, що "Манчестер Сіті" позбувся конкурента Зінченка.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі