Зінченко в "Ман Сіті" ставить для себе "максимально високу планку"

Поділитися
Зінченко в "Ман Сіті" ставить для себе "максимально високу планку" Зінченко переїжджає до Англії
Український півзахисник прокоментував свій перехід в англійський клуб.

Олександр Зінченко прокоментував свій трансфер у "Манчестер Сіті". Українець назвав Хосепа Гвардіолу найкращим тренером світу і заявив, що не відчуває боязкості.

"Емоції - найбільш позитивні. Але я розумію, що перехід переходом, а головне - попереду! На мене чекає маса роботи. "Сіті" - один з найсильніших клубів світу! І я дуже радий, що опинився тут. Повідомлень з привітаннями на телефон мені прийшло більше, ніж у день народження.

Гвардіола? Якщо однією фразою, це найкращий тренер світу! Вже не можу дочекатися, коли приступлю до роботи з ним. Сподіваюся, що вийде пристосуватися до його футболу. Принаймні мені дуже подобається такий стиль гри.

Боязкості ніякої не відчуваю. Навпаки, дуже чекаю знайомства з командою. Головна мета - якомога швидше адаптуватися до нової команди, нових умов. А так, планку ставлю максимально високу", - сказав Зінченко.

Читайте також: Зінченко побив у збірній історичний рекорд Шевченка

Нагадаємо, Зінченко перейшов в "Манчестер Сіті" з "Уфи". За неофіційною інформацією, "міщани" заплатили за українця від 4 до 5 мільйонів євро. Раніше на півзахисника також претендували "Шахтар" і дортмундська "Боруссія".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі