Зінченко став найдорожчим українським футболістом

Поділитися
Зінченко став найдорожчим українським футболістом Зінченко грає в Англії на позиції флангового захисника © ManchesterEveningNews
Гравець "Ман Сіті" подорожчав на 10 млн євро.

Після оновлення трансферної вартості найдорожчим українським футболістом став футболіст англійського "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко. Ціна гравця за даними Transfermarkt зросла з 20 до 30 мільйонів євро.

Раніше він ділив перше місце з Андрієм Ярмоленком і Віктором Циганковим, їх трансферна вартість становила 20 млн євро. Вартість цих виконавців не змінилася.

Четверта позиція, як і раніше, залишилася у півзахисника "Аталанти" Руслана Малиновського (12,5 мільйона євро), а замикає п'ятірку Марлос з вартістю в 11 мільйонів євро.

Нагадаємо, Зінченко в 2014 році покинув донецький "Шахтар", розірвавши контракт в односторонньому порядку, після чого перейшов у російську "Уфу", а пізніше - в "Манчестер Сіті" за 3,5 мільйона євро.

У складі "Сіті" в минулому сезоні Зінченко завоював чемпіонство, Кубок Англії і Кубок Англійської ліги, а в новому встиг стати володарем Суперкубка Англії.

Раніше повідомлялося про те, що Зінченко продовжив контракт з "Манчестер Сіті".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі