Зінченко допоміг "Ман Сіті" завоювати Кубок англійської ліги

Поділитися
Зінченко допоміг "Ман Сіті" завоювати Кубок англійської ліги Зінченко провів на полі всі 120 хвилин © twitter.com/ManCity
У фіналі команда українця здолала "Челсі".

Сьогодні, 24 лютого, на "Уемблі" в Лондоні відбувся фінальний поєдинок Кубка англійської ліги, в якому "Манчестер Сіті" зустрічався з "Челсі".

У складі "Ман Сіті" на поле з перших хвилин з'явився український гравець Олександр Зінченко, який провів на полі весь поєдинок.

В основний і додатковий час команди забити не зуміли, і доля трофею вирішилася в серії післяматчевих пенальті, в якій вдалішим виявилися підопічні Гвардіоли. Відзначимо, що в серії пенальті Зінченко участі не брав.

Нагадаємо, Зінченко в 2014 році покинув донецький "Шахтар", розірвавши контракт в односторонньому порядку, після чого перейшов у російську "Уфу", а пізніше - в "Манчестер Сіті" за 3,5 мільйона євро.

Кубок англійської ліги став для Зінченко третім завойованим трофеєм у складі команди з Манчестера. Усього в цьому сезоні українець провів 14 матчів, забив 1 гол і зробив 4 передачі.

Раніше повідомлялося про те, що Зінченко стане головною літньою трансферною метою "Наполі".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі