Зінченка викликали у молодіжну збірну України, але потім відправили назад у Росію

Поділитися
Зінченка викликали у молодіжну збірну України, але потім відправили назад у Росію Зінченко не зіграє за збірну © ФФУ
Гравець "Уфи" прибув в розташування збірної, але йому сказали, що не викликали його.

Півзахисник "Уфи" Олександр Зінченко був викликаний у розташування молодіжної збірної України, але потім був відправлений назад до Росії.

"У клуб прийшов виклик зі збірної України. Як і личить в таких випадках, згідно з регламентом ми відпустили Сашу в розташування національної команди. Він приїхав туди, а йому сказали, що він не викликаний. Довелося Зінченку повернутися назад. Звичайно, він переживає! Він дуже засмучений, адже виклик у збірну країни для нього - честь", - розповів генеральний директор "Уфи" Шаміль Газізов.

Відзначимо, що в розпорядженні Tribuna.com опинилася копія виклику Зінченка в молодіжну збірну. "Хотіли б проінформувати вас, що Олександр Зінченко (15.12.1996) викликаний у збірну України до 21 року на вищезгадані заходи (в "шапці" листа вказані товариські матчі проти збірних Австрії і Грузії. - прим. Tribuna.com). Тому ми просимо відпустити Олександра Зінченка з 21 по 29 березня 2016 року. Гравець повинен прибути в Київ 21 березня в штаб-квартиру ФФУ", - йдеться в листі.

У ФФУ прокоментували ситуацію і заявили, що Зінченко не полетів зі збірною до Австрії через застуду, як і Андрій Борячук, Ігор Жураховський і Олександр Зубков. "Лікарі молодіжної команди залишили гравців під наглядом медиків. Зінченко попросив відпустити його раніше, оскільки його клуб вирушає на збори", - розповів наставник команди U-21 Олександр Головко.

Читайте також: Фоменко назвав склад збірної України на найближчі товариські матчі

Нагадаємо, раніше в ФФУ заявили, що гравці з чемпіонату Росії не викликані в збірну тільки зі спортивних причин. У той же час в "Рубіні" і "Амкарі" розповіли, що Андрій Пилявський і Богдан Бутко спершу отримали виклик у збірну, але потім з ФФУ прийшло скасування виклику.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі