Зимовий трансфер обійшовся англійським клубам у 344 мільйони доларів

Поділитися
Англійські клуби на придбання нових футболістів у зимовий трансферний період витратили 214,5 мільйона фунтів стерлінгів (344 мільйони доларів).

Найгучніші трансфери здійснили Челсі і Ліверпуль. Челсі придбав саме у Ліверпуля форварда збірної Іспанії Фернандо Торреса за 50 мільйонів фунтів. З іспанцем укладено контракт на п'ять з половиною років. При цьому лондонський клуб буде платити 26-річному футболістові 175 000 фунтів на тиждень. Другим новачком аристократів став центральний захисник збірної Бразилії Давид Луїз, який раніше виступав у Бенфіці. Сума операції склала 21 мільйон фунтів. Окрім того, Бенфіка отримала на додачу права на Неманью Матіча.

Ліверпуль також здійснив два гучні трансфери. Новачками клубу стали уругваєць Луїс Суарес і англієць Енді Керролл. Обидва гравці успішно пройшли медогляд і підписали особисті контракти на п'ять із половиною років.

За форварда збірної Уругваю Ліверпуль заплатив Аяксу 22,8 мільйона фунтів. Купівля 22-річного нападаючого Ньюкасла і збірної Англії Керролла обійшлася мерсисайдцям ще дорожче - 35 млн фунтів. Цей трансфер теж увійшов в історію - Керрол став найдорожчим англійським футболістом в історії.

За матеріалами РБК-Украина

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі