Зідан представив офіційний м'яч Євро-2016

Поділитися
Зідан представив офіційний м'яч Євро-2016 Чемпіонат Європи стартує 10 червня
Відбулася презентація офіційного м'яча групового етапу Євро-2016 - він оформлений в кольори французького прапора.

Легенда збірної Франції Зінедін Зідан на своїй сторінці в Instagram представив офіційний м'яч групового етапу чемпіонату Європи 2016 року.

М'яч називається Beau Jeu, що перекладається як "красива гра". В його дизайні поєднуються кольори французького прапора: синій, білий і червоний. Сріблясті поля символізують трофей чемпіонату Європи, а крім того на м'ячі видно написи EURO і 2016.

Модель включає в себе елементи м'яча Brazuca, яким грали на ЧС-2014 в Бразилії, при цьому було покращено зчеплення м'яча з бутсою і його помітність у польоті. До кінця листопада 2015 року Beau Jeu передадуть футбольним федераціям, чиї збірні потрапили на Євро-2016. Таким чином, футболісти отримають можливість грати новим м'ячем протягом півроку.

Зазначимо, що вперше в історії чемпіонатів Європи на груповому етапі і в стадії плей-офф будуть використовуватися різні м'ячі.

Instagram

Нагадаємо, вже відомі 20 з 24 учасників майбутнього чемпіонату Європи. Ще 4 команди отримають путівки на Євро-2016 після матчів плей-офф. У тому числі пробитися на чемпіонат може і збірна України.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі