Зідан пообіцяв, що "Реал" буде показувати "позитивну гру"

Поділитися
Зідан пообіцяв, що "Реал" буде показувати "позитивну гру" Зідан вже приступив до роботи © Real Madrid
Новий головний тренер "Реала" не хоче, щоб його порівнювали з Гвардіолою.

Зінедін Зідан вперше поспілкувався з пресою в якості головного тренера мадридського "Реала". Француз заявив, що готовий до труднощів і пообіцяв, що мадридці будуть грати в атакуючий футбол.

"В "Реалі" завжди важливо показувати хороший футбол, і я хотів би продовжити цю традицію. Я хочу грати в атакуючий, збалансований футбол, от і все. Жоден тренер не може бути готовий на всі 100%, і, тим більше, це не може бути тренер, який раніше самостійно не тренував. Однак я готовий до труднощів, які на мене чекають, і не пошкодую сил, щоб все йшло як треба.

Завдання тренера - давати результат, і в моєму випадку нічого не зміниться. Неважливо, чого я добився тут як гравець. Починається нова ера, і головне - перемагати", - наводить слова Зідана офіційний сайт УЄФА.

Також француз попросив не порівнювати його з Пепом Гвардіолою: Не варто порівнювати мене з Гвардіолою. Він досяг неймовірних успіхів, але я не збираюся порівнювати себе з ким би то не було. Не робив цього, коли був футболістом, не буду займатися цим, і як тренер. Я працював з Моуріньо і Анчелотті, грав у багатьох тренерів, але не можна когось просто скопіювати. Я повинен йти шляхом Зідана.

"Тренер повинен бути близький з гравцями, підтримувати добрі відносини з усіма футболістами. Це найважливіше. Ми будемо показувати позитивну гру, але при цьому зберігати баланс. У найближчі дні ви побачите, чого я хочу. Це нове нелегке випробування, але я сповнений рішучості", - підсумував Зідан.

Нагадаємо, 4 січня Зідан змінив на посту головного тренера "Реала" Рафу Бенітеса, який працював з командою з літа 2015 року.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі