Зідан отримав пропозицію очолити "Манчестер Юнайтед" – ЗМІ

Поділитися
Зідан отримав пропозицію очолити "Манчестер Юнайтед" – ЗМІ Зідан тренував "Реал" © Marca
Француз може повернутися до тренерської роботи.

Колишній головний тренер мадридського "Реала" Зінедін Зідан може продовжити кар'єру в англійській Прем'єр-Лізі. 46-річний француз отримав пропозицію очолити "Манчестер Юнайтед", повідомляє AS.

Зідан поки не дав "червоним дияволам" згоди стати новим головним тренером команди. Фахівець хотів би попрацювати в збірній Франції або туринському "Ювентусі", але розуміє, що найближчим часом це навряд чи можливо.

Нагадаємо, раніше на цьому тижні керівництво "Манчестер Юнайтед" звільнило Жозе Моурінью з посади наставника команди. Виконувати обов'язки головного тренера до кінця сезону буде Уле-Гуннар Сульшер.

"МЮ", набравши 26 очок, посідає 6-е місце в чемпіонаті Англії. 22 грудня клуб з Манчестера на виїзді зіграє з "Кардіфф Сіті" у матчі 18-го туру АПЛ. В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів англійці будуть протистояти ПСЖ.

Зідан очолював мадридський "Реал" у 2016 році. Зідан крім трьох тріумфів в ЛЧ двічі взяв Суперкубок УЄФА і один раз став чемпіоном Іспанії. Також на рахунку легендарного футболіста в ролі тренера Суперкубок Іспанії і перемога на клубному чемпіонаті світу.

Раніше стало відомо про те, що "Реал" призначив нового головного тренера.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі