Жуніор Мораєс мріє виграти з "Динамо" чемпіонат України

Відео
Поділитися
Жуніор Мораєс мріє виграти з "Динамо" чемпіонат України Мораєс перейшов у "Динамо" минулого літа © ФК Динамо
Бразильський нападник розповів про свою кар'єру в київському клубі.

Форвард "Динамо" Жуніор Мораес в інтерв'ю програмі "Профутбол" розповів про свій трансфер в київський клуб, мрію виграти чемпіонат України, а також про стосунки з Сергієм Ребровим.

"Вже в перший свій рік в "Динамо" я грав у Лізі чемпіонів і зараз близький до того, щоб виграти чемпіонат України. Я вибрав це, а не гроші. Якщо б мені були цікаві гроші, то я поїхав би в Китай, Мексику чи Росію. Але в мене інші пріоритети.

У своїй кар'єрі я отримав досить індивідуальних нагород - кращий нападник, кращий бомбардир, кращий гравець ліги. Але у мене до цих пір немає клубних трофеїв. Я хочу стати чемпіоном з "Динамо", - підкреслив Мораєс.

"Це була мрія - зіграти і забити в Лізі чемпіонів. Грати там приємно, адже більшість футболістів дуже високої якості. Так, вони атакують, але в той же час дають простір супернику. Мені здається, що в Лізі чемпіонів грати навіть легше, ніж у чемпіонаті України. Адже в Україні більшість команд обороняється вдесятьох або навіть всією командою. На жаль, рівень чемпіонату впав", - зазначив бразилець.

Читайте також: Форвард "Динамо" Мораєс отримав пропозицію грати за збірну України

У поточному сезоні Мораєс провів 24 матчі у футболці "Динамо" у всіх турнірах. Бразилець забив 8 голів і зробив 4 результативні передачі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі