Жданов запропонував Леню виступити за збірну України у кваліфікації на Євробаскет-2017

Поділитися
Жданов запропонував Леню виступити за збірну України у кваліфікації на Євробаскет-2017 Жданов просить Леня допомогти національній команді © bleacherreport.com
Міністр молоді та спорту України звернувся до єдиного представника українського баскетболу в НБА.

Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов написав відкритий лист центровому "Фінікса" Олексію Леню з пропозицією в цьому році дебютувати за збірну України у кваліфікаційному турнірі на Євробаскет-2017.

"Трансляції з-за океану матчів "Фінікса" стають справжнім святом для шанувальників баскетболу, які, незважаючи на пізній час, отримують задоволення від твоїх дій на паркеті. Зокрема, всіх небайдужих захоплює твоя шедевральна, інакше і не назвеш, серія з семи дабл-даблів в останніх матчах НБА. А твій успішний виступ проти "Голден Стейт" (26 очок, 13 підбирань, 3 передачі) зірвав оплески не тільки на трибунах "Оракл арени", але і сприяв емоційному підйому твоїх українських фанів.

Україна зараз знаходиться в центрі уваги всього світу. Політична та економічна ситуація непроста, але люди потребують свят і перемог, і хто, як не спортивні герої, можуть їх подарувати.

Яскравим свідченням позитивних змін на краще стала перемога національної жіночої збірної України у кваліфікації Євробаскету-2017 над діючими чемпіонками Європи - збірною Сербії.

Незабаром прийде черга продемонструвати свою міць чоловічій збірній, яка з 31 серпня по 17 вересня проведе кваліфікаційний турнір на Євробаскет-2017. Пропоную тобі розглянути пропозицію виступити за збірну України", - звернувся Жданов до 22-річного баскетболіста.

Варто відзначити, що раніше Лень отримував запрошення в збірну, однак до команди жодного разу не приєднався, мотивуючи свою позицію великим навантаженням в НБА і боротьбою за п'ятирічний контракт з клубом.

Нагадаємо, в останньому матчі проти "Мілуокі" український центровий оформив 17-й дабл-дабл у сезоні. Середні показники українця - 9,1 очка, 7,6 підбору і 1,2 передачі за гру.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі