Жданов не збирається допускати Онищенка до участі в Олімпіаді

Поділитися
Жданов не збирається допускати Онищенка до участі в Олімпіаді Онищенко двічі брав участь в ОІ © equestrian.ru
У Міністерстві молоді та спорту відреагували на бажання депутата, який втік з України, брати участь в Олімпійських іграх.

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов відреагував на рішення Верховної Ради затримати та заарештувати Олександра Онищенка, а також слова самого депутата, який заявив, що перебуває в Австрії, де готується до участі в Олімпійських іграх-2016.

Жданов підкреслив, що не допустить Онищенка до участі в ОІ. "У зв'язку із cьогоднішніми рішеннями Верховної Ради по народному депутату Онищенку - розгорілася дискусія з приводу його поїздки на літні Олімпійській ігри у Ріо-де-Жанейро. Як відомо, він має олімпійську ліцензію в дисципліні конкур.

Для мене тут не може бути жодних дискусій. Я не підпишу наказ про включення пана Онищенка до складу національної олімпійської збірної команди нашої держави. Людина, яка перебуває під слідством за підозрою у корупції, не може представляти Україну на Олімпійських іграх. В цей час Онищенко має давати пояснення слідчим НАБУ та Генпрокуратури і вчасно з'являтися на допити", - написав Жданов на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата України Олександра Онищенка. При цьому не голосували депутати з фракції "Опозиційний блок", групи "Відродження", групи "Воля народу" і половина депутатів фракції "Батьківщина".

Генеральний прокурор Юрій Луценко повідомив, що за даними прикордонної служби Онищенко 2 липня вилетів в Мінськ. Генпрокурор додав, що Онищенко може бути затриманий в будь-якій країні світу, за винятком Російської Федерації, "яка свідомо і відверто порушує всі міжнародні закони".

Олімпіада в Ріо-де-Жанейро пройде з 5 по 21 серпня. Онищенко раніше брав участь в Олімпіадах 2008 і 2012 років, де брав участь у змаганнях з кінного спорту.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі