Здолати "Ольборг" динамівцям допомогла чоловіча розмова у роздягальні

Поділитися
Здолати "Ольборг" динамівцям допомогла чоловіча розмова у роздягальні Сергій Ребров поговорив з командою по-чоловічому і вона заграла "з вогником"
Переможний матч склався для "Динамо" нелегко: з перших хвилин матчу "Ольборг" показав, що має намір грати на перемогу. Однак після перерви кияни додали темп і забили два голи.

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після перемоги над данським "Ольборгом" в рамках 4-го туру групового турніру Ліги Європи розповів, що здобути важливі три очки його команді допомогла чоловіча розмова в перерві зустрічі.

За словами Реброва, у першому таймі "Динамо" грало розрізнено, однак після відпочинку гравці стали діяти як єдине ціле і добилися успіху.

"Всі напевно сьогодні чекали від нас якогось реваншу за поразку в Ольборзі, чекали якоїсь феєричної гри, але, на жаль, у першому таймі її не було. Не було саме командної гри. Після перерви я її вже побачив. Особливо, після видалення Драговича, коли хлопці почали, як кажуть, грати і за себе, і за того хлопця, розуміли наскільки важливо всім разом працювати. Вдячний їм, що вони витримали цей іспит", - розповів Ребров журналістам на післяматчевій прес-конференції.

Нагадаємо, що майже відразу ж після видалення Александара Драговича на 68-й хвилині динамівці відкрили рахунок - подачу з кутового замкнув головою Домагой Віда. А вже в доданий арбітром час після стрімкої контратаки відзначився Олег Гусєв.

Кияни перемогли 2:0 і повернулися на перше місце в групі J. В наступному турі 27 листопада "біло-синім" належить домашня гра з португальським "Ріу Аве" - ця команда була переможена українцями на виїзді 3:0.

Читайте також: Ліга Європи: результати матчів 4-го туру, відео голів, турнірні таблиці

Напередодні матчу лідер "Динамо" Андрій Ярмоленко зауважив, що перемагати в напружених і вирішальних матчах його команда допомагає віра в головного тренера Сергія Реброва. Всі футболісти розуміють, чого від них чекає наставник, і на полі викладаються на сто відсотків, зазначив Ярмоленко.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі