Збірній України потрібні нові футболісти з сучасним менталітетом - Шевченко

Поділитися
Збірній України потрібні нові футболісти з сучасним менталітетом - Шевченко Шевченко стежить за всіма українськими гравцями за межами країни © XSport.ua
Наставник збірної бачить сенс давати шанс молодим гравцям.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко впевнений, що молоді футболісти допоможуть національній команді прогресувати і в майбутньому добиватися серйозних результатів.

"В чотирьох відбіркових матчах вже п'ять гравців дебютували на такому рівні. Якщо ми хочемо стати сильніше, то нам потрібно нове покоління футболістів з сучасним менталітетом: вони хочуть виграти, вони голодні до успіхів, у них немає комплексів. Шукаю резерви у свідомості своїх футболістів. Тим не менш, у мене є такі ж проблеми, як і у інших тренерів збірних. Я не працюю зі своїми гравцями кожен день, я бачу їх тільки на зборах перед матчами", - цитує Шевченка Tribuna.com з посиланням на Sport.pl.

Також тренер прокоментував шанси на потрапляння в збірну Володимира Костевича та Артема Путівцева, які виступають у чемпіонаті Польщі:

"У мене є список всіх українців, які зараз грають за кордоном. Я знаю, що Костевич і Путівцев показують хороший рівень в Польщі. І, якщо вони будуть розвиватися і утримають своє місце в основному складі, то вони заслужать свій шанс. Нехай вони будуть до цього готові".

Нагадаємо, в минулому поєдинку українці в рамках відбору на ЧС-2018 поступилися на виїзді хорватам з рахунком 0:1.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі