Збірна Франції обіграла молодіжну збірну України

Поділитися
На київському стадіоні «Динамо» імені Лобановського, 5 червня, відбувся товариський поєдинок між молодіжними збірними України і Франції. Суперники по разу відзначилися у воротах один одного, так і не зумівши визначити переможця.

Голи: Картушов, 11 - Кебелла, 76

Україна: Березовський, Опанасенко, Путраш, Єременко (Хомченовський, 65), Картушов (Западня, 84), Рибалка (Шахов, 46), Пластун, Є.Павлов, Богданов, Гречишкін, Прийма

Франція: Делле (Атро, 46), Коршья (Пеберне, 80), Керол, Стамбулі, Мангала, Жилавож (Сессо, 67), Кебелла (Андре, 80), Мулен (Менді, 67), Коїта (Жермен, 61), Браїмі (Саві, 46), Гуйє (Жано, 61)

У цьому поєдинку не виступали футболісти, які будуть грати на молодіжному Євро-2012 у Данії. Цих хлопців готував Олег Кузнєцов, але боротися у наступному відбірковому циклі за ЄВРО-2013 вони будуть вже під керівництвом Павла Яковенка.

Олег Кузнєцов, тренер збірної України: «Результатом і грою ми задоволені. Добре зіграли в обороні, за винятком стандартів, а ось контргра не дуже вийшла. Було мало швидких контратак».

Ерік Момбертс, головний тренер збірної Франції: «Частково я задоволений грою, тому що ми добре контролювали м'яч, але втратили масу можливостей для взяття воріт. Нам не вистачало двох гравців, яких забрали у національну збірну. Ще кілька гравців готується до молодіжної першості».


Наші голкіпери виявилися не готовими до сильних дальніх ударів українців, але треба сказати, що сьогодні грали не найсильніші наші голкіпери".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі