Збірна України знову постане перед суперником не в кращому складі

Поділитися
Збірна України знову постане перед суперником не в кращому складі Поки що Євген Хачеріді (праворуч) не зможе допомогти збірній з-за травми © footboom.com
В найближчі дні головний тренер збірної України Михайло Фоменко назве список футболістів, які будуть готуватися до матчів відбору Євро-2016 проти Білорусі та Македонії.

Збірна України знову постане перед суперниками в матчах відбірного турніру Євро-2016 не в кращому складі.

В найближчі дні головний тренер збірної Михайло Фоменко назве список кандидатів у збірну, але вже точно відомо, що серед них не буде Дениса Гармаша та Євгена Хачеріді з "Динамо", а також досвідченого півзахисника Анатолія Тимощука, який захищає кольори російського "Зеніту".

Троє футболістів, які довгий час вважаються ключовими фігурами в команді Фоменко, поки не встигли повністю відновитися після травм і швидше за все будуть задіяні лише у листопадових поєдинках збірної.

Зате в список тренерського штабу на цей раз увійдуть дніпряни Руслан Ротань і Євген Коноплянка, пропускали гру зі Словаччиною з-за проблем зі здоров'ям.

Повідомляється, що Фоменко залишить за собою право внести корективи в список після перших матчів 1/8 фіналу Кубка України.

Нагадаємо, що збірна України в рамках відбірного турніру чемпіонату Європи-2016 зіграє в жовтні з Білоруссю на виїзді (8 жовтня) і Македонією (12 жовтня). Також 15 листопада українці зіграють заключний поєдинок кваліфікації в 2014 році проти Люксембургу в гостях.

Додамо, що 8 вересня в першому турі відбіркового циклу збірна програла в Києві Словаччини 0:1. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі