Збірна України зіграє на Євробаскеті без Гладиря, але з новим легіонером

Поділитися
Збірна України зіграє на Євробаскеті без Гладиря, але з новим легіонером Рендл грав за "Азовмаш"
ФБУ підібрала заміну Джетеру, а Гладир все-таки пропустить чемпіонат Європи.

Новим натуралізованим гравцем збірної України стане американський захисник Джером Рендл, який відомий українським уболівальникам своїми виступами за маріупольський "Азовмаш". Рендл замінить у збірній Пуха Джетера, який відмовився грати на Євробаскеті-2015.

Раніше інформацію про те, що Рендл приєднається до української збірної, в інтернеті розповсюдив один з американських журналістів, тепер же в своєму "Твіттері" домовленість з Україною підтвердив сам гравець. "Схвильований завтрашнім вильотом в Україну... Національна збірна України", - написав Рендл.

В "Азовмаші" Рендл грав в сезоні 2011-2012, приєднавшись до команди по ходу чемпіонату. Американець у складі маріупольського клубу дістався до фіналу Суперліги, однак там не зіграв через травму. Минулий сезон 28-річний баскетболіст провів у турецькому чемпіонаті, де захищав кольори "Ескишехіра". В середньому за 34 хвилини на майданчику Рендл набирав 15,8 очка та віддавав 5 передач. Цього літа баскетболіст брав участь у Літній лізі НБА, причому грав в одній команді з В'ячеславом Кравцовим. Відзначимо, що зріст Рендла - всього 175 сантиметрів.

А ось Сергій Гладир не зможе зіграти на Євробаскеті-2015. Як стало відомо iSport.ua, українець прибув у розташування збірної в Южний, де пройшов медобстеження, за підсумками якого було прийнято рішення про його неучасть у матчах чемпіонату Європи.

Відзначимо, що раніше гравець надіслав у ФБУ лист, в якому заявив, що не приїде в збірну цього літа, потім не виходив на зв'язок, проте в таборі збірної все ж з'явився. Але, як з'ясувалося, ненадовго.

Гладир провів у збірній України 36 офіційних матчів, в яких набирав в середньому 8,6 очки і 3,6 підбору.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що через проблеми зі здоров'ям Україні також не зможе допомогти Сергій Ліщук. Під питанням - Олексій Печеров, який не поспішає повертатися в табір збірної після участі у Літній лізі НБА.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі