Збірна України з хокею зіграє в 2016 році на чемпіонаті світу в Загребі

Поділитися
Збірна України з хокею зіграє в 2016 році на чемпіонаті світу в Загребі Збірна України у 2016 році відправиться в Хорватію
Здобувати путівку в дивізіон 1А українці будуть в компанії збірних Великобританії, Хорватії, Румунії, Естонії і Литви.

На Конгресі Міжнародної федерації хокею, який в ці дні проходить у Празі, були визначені місця проведення чемпіонатів світу в нижчих дивізіонах в наступному сезоні.

Національна збірна України, яка знизилася в класі і буде виступати в третьому за рангом дивізіоні світового хокею (дивізіон 1В), спробує повернутися в групу А на змаганнях в хорватському Загребі. Нагадаємо, що суперниками "синьо-жовтих" будуть Великобританія, Хорватія, Литва, Естонія і Румунія. Орієнтовні терміни проведення турніру – з 17 по 23 квітня.

Молодіжна збірна України (вік гравців до 20 років), також виступає в дивізіоні 1В, зіграє проти Франції, Великобританії, Словенії, Польщі та Японії. Турнір пройде у французькому Межеві.
Юніорська команда на чемпіонаті світу у дивізіоні 1В зіграє з однолітки з Італії, Словенії, Японії, Угорщини та Південної Кореї. Турнір приклад італійський Азіаго. Точні терміни проведення чемпіонатів стануть відомі пізніше.

Читайте також: АТЕК всупереч прогнозам завоював золото хокейного чемпіонату України

Національна та молодіжна збірні напередодні опинилися без тренерів: Олександр Годинюк та Ігор Чібірьов, які разом працювали в дорослій команді, підписали контракт з російським "Соколом" з Красноярська. При цьому Чібірьов тренував ще й молодіжку. При цьому у Федерації хокею України поки не прокоментували ситуацію з тренерськими штабами збірних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі