Збірна України з хокею зіграє перші матчі в листопаді

Поділитися
Збірна України з хокею зіграє перші матчі в листопаді Збірна України з хокею збереться в листопаді © rationallibertariancorner.com
Незважаючи на те, що майбутнє національної першості з хокею поки не визначено, збірна України буде продовжувати свою роботу в звичному режимі.

Збірна України з хокею зіграє перші матчі в листопаді, коли відбудеться перший збір команди Олександра Годинюка.

За словами головного тренера, в перший міжнародний перерву ІІХФ він планує зібрати і переглянути більшу частину кандидатів у національну команду.

"У будь-якому випадку раніше листопада зборів національної команди чекати не варто. Ми стоїмо першими в резерві на листопадовий "челлендж" в Угорщині. Якщо хтось із збірних Італії, Польщі чи Кореї відмовиться від участі, зможемо їх заменить.Точно відомо, що зіграємо на лютневому етапі "Єврочеллендж" у Польщі з місцевою дружиною, а також збірними Казахстану та Угорщини. Паралельно ведеться робота з проведення товариських матчів", - розповів Годинюк в інтерв'ю тижневику 2000.

Нагадаємо, що Олександра Годинюка було призначено на пост головного тренера збірної України після того, як попередній наставник Андрій Назаров вирішив не продовжувати роботу в "Донбасі" та національною командою, підписавши контракт з казахстанським "Барисом" і збірної Казахстану.

Годинюк вважає, що в ситуації, коли невідома доля національного чемпіонату, його підопічним вкрай важливо отримувати практику в зарубіжних командах. Адже від стану того чи іншого гравця окремо буде залежати загальний результат у вирішальних битвах.

"Що би тренер не прогнозував, ні моделював, все впирається в те, які в тебе гравці і що вони можуть в конкретний день і годину. У мене є певні міркування і бачення моделі гри, але чи вийде все це здійснити - подивимося ближче до квітня 2015 року, коли відбудеться чемпіонат світу", - зазначив наставник.

Годинюк підкреслив, що збирається уважно стежити за найближчим резервом у молодіжної та юніорської збірних, і більше довіряти молодим виконавцям. Але - не штучно, а тільки, коли гравець дійсно заслуговує цього.

Нагадаємо, в квітні збірна України зіграє на чемпіонаті світу в дивізіоні 1А, який відбудеться в Кракові. Суперниками українців будуть Казахстан, Італія, Угорщина, Японія та господарі турніру. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі