Збірна України з хокею зазнала поразки на старті чемпіонату світу в Кракові

Поділитися
Збірна України з хокею зазнала поразки на старті чемпіонату світу в Кракові Українська збірна не зуміла чинити опір Казахстану © ФХУ
Українці лише в третьому періоді стартового поєдинку ЧС проти збірної Казахстану зуміли чинити гідний опір супернику.

Збірна України програла 2:5 Казахстану в стартовому поєдинку чемпіонату світу з хокею в дивізіоні 1А, який 19-25 квітня пройде у польському Кракові.

Українці повністю провалили початок зустрічі, завдавши у першому періоді всього два кидки по воротах голкіпера казахстанців Павла Полуектова. Лише у третьому періоді "жовто-сині" зуміли налагодити взаємодію в атаці. Спочатку Дмитро Німенко скоротив розрив у рахунку до 1:3, а вже на останній хвилині матчу Андрій Міхнов підсолодив гірку пігулку поразки ще однією шайбою у ворота опонента.

В іншому поєдинку першого туру збірна Угорщини переграла Японію 4:2. Матч Польща - Італія відбувся трохи пізніше.

Наступну гру збірна України проведе 20 квітня о 17:30 проти ще одного фаворита турніру Італії. Судячи з усього, поєдинок стане вирішальним для українців, якщо вони планують повертатися до топ-дивізіону світового хокею.

Читайте також: Хокейна збірна Росії у формі "СССР" програла Фінляндії

На чемпіонат світу в Краків збірна України вирушила в досить експериментальному складі - з п'ятьма новачками у команді. Четверо з них - вчорашні представники юніорської та молодіжної збірних.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі