Збірна України з хокею з перемоги стартувала у кваліфікації на Олімпіаду

Поділитися
Збірна України з хокею з перемоги стартувала у кваліфікації на Олімпіаду Українці ведуть боротьбу за путівку на Олімпіаду © ФХУ
Підопічні Олександра Савицького у стартовому матчі обіграли Румунію.

Збірна України з хокею в японському Саппоро провела свій перший матч у рамках кваліфікації на Олімпійські ігри 2018 року, які пройдуть в Кореї.

Українці зуміли переграти румунів навіть після складного перельоту - літак з українською збірною близько двох з половиною годин кружляв над Саппоро, де працівники аеропорту боролися з наслідками снігопаду. Таким чином, українські хокеїсти пропустили вечірнє тренування і перед грою провели тільки ранкове.

Після непростого стартового періоду в матчі з Румунією, який завершився внічию, підопічні Олександра Савицького продемонстрували свій більш високий клас у другій двадцятихвилинці. Українці перекидали суперника (23:11) і закинули дві шайби. Відзначилися Владислав Луговий і Андрій Міхнов. Точка у зустрічі була поставлена в третьому періоді. Своє повернення у збірну точним кидком відсвяткував захисник Денис Ісаєнко. Підсумковий рахунок - 3:0.

Свій наступний матч Україна проведе в суботу, 13 лютого. Суперниками наших хокеїстів будуть хорвати. А в рамках третього туру Україна зіграє з Японією 14 лютого. До наступного раунду олімпійської кваліфікації пройде найкраща за підсумками турніру в Саппоро команда.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі