Збірна України з футболу проведе три домашні матчі в рамках підготовки до Євро-2020

Поділитися
Збірна України з футболу проведе три домашні матчі в рамках підготовки до Євро-2020 За словами Павелко це об'єднає країну © facebook.com
Ігри пройдуть в Харкові, Києві та Львові.

Національна збірна України з футболу зіграє три матчі на українських стадіонах. Про це повідомив президент УАФ Андрій Павелко на своїй сторінці у Facebook.

26 травня головна команда країни проведе контрольну гру з Кіпром у Харкові, 2 червня зустрінеться з Північною Ірландією в Києві, а 7 червня наша збірна завітає до Львова на матч із Ізраїлем.

Такі міста для проведення матчів запропонував сам Андрій Павелко. За його словами те, що ігри будуть відбуватися в різних частинах України об'єднає країну напередодні футбольного єврофоруму. Зазначимо, що УАФ ще не підтвердила міста проведення поєдинків офіційно.

"Пропоную членам Виконкому УАФ підтримати пропозицію, яка попередньо була погоджена з головним тренером збірної Андрієм Шевченком, затвердити місцями проведення цих матчів: Харків (Україна - Кіпр), Київ (Україна - Північна Ірландія) та Львів (Україна - Ізраїль).

Таким чином, ці три матчі відбудуться на Сході, в Центрі, та на Заході України. Отже, вболівальники з усіх регіонів матимуть можливість зарядити своїми емоціями головну команду напередодні вирішального турніру. І взагалі, це символічно, адже футбол останнім часом - це те, що об'єднує нашу країну й дарує позитивні емоції мільйонам уболівальників" – написав президент УАФ на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, що збірна України з футболу вийшла до основної сітки Євро-2020. У червні на нашу команду чекають матчі з Нідерландами, Австрією та одним із переможців плей-оф Ліги Націй. Матчі збірної України в груповому етапі приймуть Бухарест (двічі) та Амстердам.

Раніше повідомлялося про те, що Українська Прем'єр-ліга змінила календар турніру через підготовку збірної до Євро-2020.

Поділитися
Підготував/ла Стажер
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі