Збірна України їхала в Ісландію за перемогою - Шевченко

Поділитися
Збірна України їхала в Ісландію за перемогою - Шевченко Шевченко впевнений, що віддавати ініціативу Ісландії було не можна © ФФУ
Головний тренер збірної не вважає тактику на минулий матч помилковою.

Наставник збірної України Андрій Шевченко заявив, що тактика матч з Ісландією (0:2) в рамках відбору на ЧС-2018 була обрана правильно, незважаючи на поразку.

"Чи їхала збірна України в Ісландію за нічиєю? Ні в якому разі. Ми ніколи не граємо на нічию, а в Рейк'явіку віддавати ініціативу тим більше було не можна. За такого розкладу ми відразу отримали би купу навісів і стандартів біля своїх воріт, а цього не можна було допустити. Сіли б у захист, нас би просто затоптали", - підкреслив Шевченко.

"Будь у мене зараз можливість переграти цей поєдинок, я б ні за що не змінив нашу тактику. Команда діяла б так само - з контролем м'яча".

"Моя команда не буде грати у примітивний футбол. Тим більше в Ісландії, де навал не може бути ефективним в принципі. З приводу набору тактик я, звичайно, згоден з Лобановським, і у нас в грі теж виникають моменти, коли потрібно просто вибити м'яч, вийти в середину поля, зайняти позиції. Але обличчя у команди має бути іншим, і воно у нас вже є".

Після восьми турів українська збірна перебуває на четвертому місці в групі, відстаючи від лідерів Хорватії та Ісландії на два очки. На початку жовтня Україна зустрінеться на виїзді з аутсайдером групи збірною Косово і вдома з Хорватією.

Нагадаємо, 2 вересня збірна України на своєму полі обіграла Туреччину.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі