Збірна України втратила перемогу над Туреччиною у відборі на ЧС-2018

Поділитися
Збірна України втратила перемогу над Туреччиною у відборі на ЧС-2018 Українці були близькі до перемоги © Sport Arena
Підопічні Андрія Шевченка не втримали перевагу у два м'ячі.

У турецькому місті Конья відбувся матч кваліфікації ЧС-2018 між збірними Туреччини та України. Підопічні Андрія Шевченка вели з рахунком 2:0, але в підсумку не втримали перевагу.

З перших хвилин українські футболісти заволоділи перевагою і постійно тиснули на оборону господарів поля. На 24-й хвилині Кравець впав у штрафному суперника і заробив пенальті, який реалізував Ярмоленко. Практично одразу Ярмоленко прийняв пас партнера і скинув м'яч під удар Кравцю, а форвард "Гранади" подвоїв перевагу команди Шевченка. Турки зуміли відіграти один м'яч ще до перерви, коли Туфан замкнув головою подачу з кутового - 2:1.

Після перерви українці все частіше почали відходити до своїх воріт, що привело до небезпечних моментів у володіннях П'ятова. Найреальніший шанс України не використав Кравець, коли пробивав у дотик після пасу Соболя, але кіпер відбив м'яч у поперечину. Також в каркас воріт влучив Тосун. У підсумку той же Тосун у боротьбі зі Степаненком заробив пенальті, який реалізував Чалханоглу і встановив нічийний рахунок, який став остаточним.

Туреччина - Україна - 2:2
Голи: Туфан, 45+1, Чалханоглу, 81 (з пенальті) - Ярмоленко, 24, Кравець, 27

Туреччина: Бабаджан, Озбайракли, Топрак, Балта (Айхан, 46), Еркін, Мор, Туфан (Шен, 77), Топал, Чалханоглу, Унал (Чігерчі, 46), Тосун

Україна: Пятов, Бутко, Кучер, Ордець, Соболь, Степаненко, Ярмоленко, Зінченко (Сидорчук, 46), Коваленко, Коноплянка (Петряк, 81), Кравець (Зозуля, 73)

Попередження: Еркін, Чалханоглу, Мор - Ордець, Степаненко, Соболь, Зозуля

Нагадаємо, в першому матчі кваліфікації ЧС-2018 українці зіграли внічию з Ісландією.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі