Збірна України проведе один матч без уболівальників

Поділитися
Збірна України проведе один матч без уболівальників Порушення на трибунах були помічені під час матчу з Іспанією © football.ua
В УЄФА ухвалено рішення покарати команду Михайла Фоменка за поведінку фанатів.

Контрольно-дисциплінарна та етична інстанція УЄФА виявила ряд порушень під час поєдинку збірних України та Іспанії (0:1), який відбувся 12 жовтня у Києві на НСК "Олімпійський" в рамках відбору на Євро-2016.

Зокрема, на трибунах були помічені прояви неонацизму. За даними Tribuna.com, покаранням УЄФА стане перший матч відбору Євро-2020 без глядачів. При цьому Федерація футболу України вже отримала рішення керівного органу європейського футболу.

Відзначимо, що раніше ФІФА було прийнято рішення дискваліфікувати "Арену Львів" на всі матчі кваліфікації ЧС-2018 за проявлення неонацизму на поєдинку команди Михайла Фоменка проти Сан-Марино.

Читайте також: УЄФА заморозив виплати призових для "Дніпра" через заборгованість клубу

Крім того, 25 листопада УЄФА зобов'язав київське "Динамо" провести два єврокубкові матчі при порожніх трибунах за побиття темношкірих уболівальників під час поєдинку киян з "Челсі" на "Олімпійському".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі