Збірна України поступилася Мальті в товариському матчі

Поділитися
Збірна України поступилася Мальті в товариському матчі Українці не змогли зламати оборону суперника © ФФУ
Підопічні Андрія Шевченка пропустили єдиний гол у першому таймі.

В австрійському Граці збірна України провела товариський поєдинок проти команди Мальти в рамках підготовки до матчу відбору на ЧС-2018 проти Фінляндії. Долю поєдинку вирішив єдиний гол мальтійців в першому таймі.

Товариський характер зустрічі дозволив тренерському штабу збірної України перевірити в дії ігрові схеми та деяких гравців, які можуть не отримати місце в основі на поєдинок з Фінляндією.

Українці провели тайми в різних складах, однак постійне володіння м'ячем до голу у ворота мальтійців так і не привело. Мальта, у свою чергу, вийшла вперед на 14-й хвилині, коли точним ударом головою замкнув передачу партнера Зак Мускат. Цей удар виявився переможним для мальтійців.

Наступний матч відбору з Фінляндією підопічні Шевченка проведуть 11 червня.

Україна - Мальта - 0:1
Гол: Мускат, 14

Україна: П'ятов, Морозюк (Соболь, 46), Кучер (Ордець, 46), Ракицький (Крівцов, 46), Матвієнко (Бутко, 46), Сидорчук (Малишев, 46), Степаненко (Шахов, 46), Ярмоленко (Коноплянка, 46), Коваленко (Шепєлєв, 46), Малиновський (Циганков, 46), Селезньов (Бєсєдін, 46)

Мальта: Хогг (Бонельо, 46), Крістенсен (Д. Камільєрі, 67), А. Мускат (Беєрман, 90+1), Фенек (Беццина, 82), Агіус, Пізані, Борг (Мегрі, 90+2), Мускат (Камільєрі, 46), Фаілла (Зерафа, 57), Еффіонг (Міфсуд, 70), Шембрі (Гамбін, 61)

Попередження: Кучер - Мускат

Нагадаємо, у своєму останньому матчі відбіркового етапу ЧС-2018 збірна України в Загребі поступилася команді Хорватії з рахунком 0:1. Після п'яти турів збірна України знаходиться на третьому місці в групі, пропустивши вперед Хорватію та Ісландію.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі