Збірна України перед битвою з Іспанією відвідала поранених бійців АТО в госпіталі

Фото
Поділитися
Українські футболісти Анатолій Тимощук, Руслан Ротань і інші принесли подарунки військовим, які проходять лікування у київському госпіталі.

Гравці збірної України відвідали поранених бійців
Гравці збірної України відвідали поранених бійців

Футболісти збірної України відвідали поранених бійців АТО в головному військовому клиничном госпіталі в Києві. Перед від'їздом в іспанську Севілью, де відбудеться матч 5-го туру відбірного турніру Євро-2016, українці Анатолій Тимощук, Руслан Ротань, Артем Федецький, Микита Бурда, Андрій П'ятов, а також тренер воротарів Юрій Сивуха принесли солдатам подарунки і просто проявили до них так необхідне в подібні моменти увагу.

Лідер "синьо-жовтих", півзахисник Руслан Ротань запросив всіх бійців на матчі національної команди і "Дніпра", зазначивши, що це лише невелика частинка подяки, яку вони можуть висловити героям, не жалеющим свого життя за свободу і незалежність України.

Кожен із футболістів збірної поспілкувався з пораненими, гравці подарували кожному з них набори сувенірів - ігрові футболки, шарфи, вимпели збірної.

Збірна України зіграє з Іспанією в Севільї 27 березня, після чого 31-го числа проведе товариський матч з Латвією у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі