Збірна України опустилася на дві позиції в рейтингу ФІФА

Поділитися
Збірна України опустилася на дві позиції в рейтингу ФІФА У нинішньому році збірна стартує у відборі Євро-2020 © ФК Шахтер
Команда погіршила позиції в головному рейтингу футбольних збірних.

Збірна України з футболу опустилася на дві позиції в оновленому рейтингу ФІФА, який був опублікований сьогодні, 7 лютого, і тепер займає 30-е місце.

Українська команда пропустила вперед Данію і Туніс, а залишила позаду команди Сербії, Венесуели і Парагваю. Змін у верхній частині рейтингу немає. Очолює його як і раніше збірна Бельгії.

fifa.com

Зазначимо, що збірна України в минулому році здобула три перемоги в чотирьох матчах Ліги націй і виграла свою групу, гарантувавши собі вихід у плей-офф відбору на Євро-2020, а також підвищення в дивізіоні в наступному розіграші турніру.

В кінці 2018 року збірна України дізналася суперників по відбірковому турніру Євро-2020, в якому українським футболістам доведеться зустрітися з Португалією, Сербією, Литвою і Люксембургом.

Раніше стало відомо про те, що матчі відбору України на футбольний Євро-2020 з Сербією і Люксембургом пройдуть у Львові.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі