Збірна України обіграє Словаччину на старті відбору Євро-2016 - букмекери

Поділитися
Збірна України обіграє Словаччину на старті відбору Євро-2016 - букмекери Збірна України переможе Словаччину, вважають букмекери © football.ua
8 вересня на НСК "Олімпійський" в Києві відбудеться поєдинок першого туру відбірного турніру Євро-2016, в якому українці мають хороші шанси на перемогу.

Збірна України переможе Словаччини в першому турі відбірного турніру Євро-2016, який відбудеться 8 вересня на НСК "Олімпійський" в Києві. Такий прогноз на матч дають провідні світові букмекерські контори.

Британська William Hill котирує перемогу "синьо-жовтих" з показником 1,70, на нічийний результат можна поставити з коефіцієнтом 3,40, успіх гостей і зовсім малоймовірний - 5,50.

При цьому аналітики вважають, що поєдинок не буде результативним і завершиться швидше за все мінімальною перемогою українців 1:0. Також імовірним вважається рахунок 2:0 на користь господарів.

Нагадаємо, що матч Україна - Словаччина відбудеться в рамках групи С, де окрім матчу в Києві відбудуться зустрічі Люксембург - Білорусь та Іспанія - Македонія.

Ще до старту відбіркового турніру букмекери оцінюють шанси ряду збірних на перемогу на Євро-2016. Так, українці знаходяться приблизно в середині рейтингу - це подія приймаються ставки з показником 151,0. Найбільш вірогідним переможцем чемпіонату Європи в 2016 році вважається збірна Німеччини - 3,75. Втім, напевно ці котирування будуть змінюватися по ходу кваліфікації.

Раніше повідомлялося, що збірна України перемогла в товариському матчі Молдову з рахунком 1:0. Поєдинок відбувся в рамках підготовки української команди до старту відбору Євро-2016. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі