Збірна України обіграла Португалію у парному матчі Кубка Девіса

Поділитися
Збірна України обіграла Португалію у парному матчі Кубка Девіса Українці здобули перемогу у чотирьох сетах © ukrtennis.com
Молчанов і Смирнов в парному поєдинку принесли команді перше очко.

Український тандем Артема Смірнова та Дениса Молчанова обіграв лідерів португальців Жоау Соузу і Гаштау Еліаша в третьому матчі поєдинку другого раунду Першої Євро-Африканської зони Кубка Девіса.

Після двох невдач в одиночних зустрічах команда Андрія Медведєва опинилася на межі поразки в протистоянні, але зуміла повернутися в гру завдяки перемозі в парному поєдинку.

Денис Молчанов і Артем Смирнов в чотирьох сетах переграли португальців - 5:7, 6:1, 6:3, 6:4. Після трьох матчів Україна поступається Португалії з рахунком 1:2.

Переможець у протистоянні до трьох перемог визначиться у неділю, коли відбудуться матчі Жуан Соуза - Артем Смірнов, Гаштау Еліаш - Микита Маштаков. Переможець матчу отримає право зіграти в плей-офф Світової групи.

Нагадаємо, в листопаді минулого року перемогу в Кубку Девіса святкувала Аргентина.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі