Збірна України не зуміла пробитися у фінал Кубка Федерації

Поділитися
Збірна України не зуміла пробитися у фінал Кубка Федерації Україна ще на рік залишилася в регіональній зоні Кубка Федерації © btu.org.ua
Українські тенісистки програли свою групу в Польщі.

Сьогодні, 8 лютого, жіноча збірна України з тенісу провела заключний матч у Першій групі Кубка Федерації Євро-Африканської зони проти команди Естонії.

Марта Костюк обіграла Саару Орав (6:3, 6:0), а Катерина Козлова всуху розгромила Малигіну за 34 хвилини (6:0, 6:0), однак перемога у протистоянні не допомогла українкам вийти у фінал своєї зони.

Перемога збірної Швеції над суперницями з Болгарії в паралельному матчі не залишила шансів для українок на вихід у фінал першої групи Євро-африканської зони Кубка Федерації.

Україна посіла у своїй групі друге місце і зіграє проти Польщі або Данії в матчі за третє місце, але розраховувати в даному випадку може тільки на рейтингові очки. Швеція зустрінеться з Росією за право зіграти в плей-офф Світової групи Кубка Федерації.

Відзначимо, що в першому матчі групи збірна України програла команді Швеції, а в другому турі виявилася сильнішою за Болгарію.

Таким чином, Україна ще на рік залишилася в регіональній зоні Кубка Федерації.

Нагадаємо, в листопаді минулого року Кубок Федерації завоювала Чехія.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі