Збірна України може провести товариські матчі проти Аргентини і Бразилії

Поділитися
Збірна України може провести товариські матчі проти Аргентини і Бразилії Павелко провів переговори з аргентинцями © facebook.com/andriy.pavelko
Поєдинки з південноамериканськими грандами можуть пройти в 2017-2018 роках.

Збірна України може провести товариський матч проти збірної Аргентини в 2017 або 2018 роках. Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко.

"Головною метою мого візиту до Буенос-Айрес стало знайомство зі своїм колегою з Асоціації футболу Аргентини Армандо Пересом. Було дуже приємно обмінятися думками з керівником федерації, де теж належить будувати нову збірну країни на чолі з новим головним тренером.

Також отримав попередню згоду на свою пропозицію провести між Україною та Аргентиною товариський матч. Його дата буде залежати від результатів виступів "альбіселесте" у відборі на чемпіонат світу-2018. Попередні дати: листопад 2017-го або березень 2018 року", - написав Павелко на своїй сторінці в Facebook.

Раніше глава ФФУ провів зустріч з представниками Бразильської конфедерації футболу, за підсумками якої також повідомив про можливий товариський матч: "Спаринг можливий в 2017-2018 роках. Не виключаю, що матч відбудеться навіть в Україні, оскільки запропонував бразильським колегам нашу країну як відмінний варіант для проведення акліматизаційного збору перед чемпіонатом світу-2018. П'ятиразові чемпіони пообіцяли, що після кваліфікації на мундіаль розглянуть запропонований мною варіант як пріоритетний".

Нагадаємо, у відборі на чемпіонат світу 2018 року збірна України стартує 5 вересня. Домашній матч проти Ісландії пройде при порожніх трибунах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі