Збірна Словаччини перед зустріччю з Україною потренувалася на аутсайдері

Поділитися
Збірна Словаччини перед зустріччю з Україною потренувалася на аутсайдері Словаччина потренувалася на аутсайдері перед зустріччю з Україною © futbalsfz.sk
Словаки здобули мінімальну перемогу над Мальтою. Однак це не означає, що в матчі з українцями вони будуть хлопчиками для биття.

Збірна Словаччини, яка зіграє з Україною 8 вересня о 20:00 в рамках першого матчу відбірного турніру Євро-2016, провела товариський матч з Мальтою і здобула перемогу 1:0.

Єдиний гол у ворота суперника був забитий на 43-й хвилині - Адам Немєць опинився на вістрі швидкої атаки. Більше словаки не зуміли порадувати уболівальників на стадіоні в Жиліні, однак футболісти і тренери обіцяють, що в Києві буде зовсім інша гра.

"Зараз всі навчилися грати у футбол в Європі, навіть такі збірні, як Мальта. Та якщо ти не забиваєш швидкі два-три голи на початку матчу, потім можуть виникнути проблеми, адже суперник почне огризатися", - зазначив після переможного поєдинку Німець.

"У Києві буде зовсім інший матч - там і інший рівень відповідальності, і наш суперник буде набагато потужніше. Але ми використовуємо свої сильні сторони", - резюмував футболіст.

Додамо, що напередодні старту чемпіонату світу в Бразилії Словаччина провела спаринг з Росією, і поступилася 0:1. Втім, росіянам, ця перемога, як відомо, не допомогла, - вони провалилися на мундіалі.

Нагадаємо, що раніше збірна України провела спаринг перед грою відбору Євро-2016: українці переграли Молдову з рахунком 1:0. !zn

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі